PR de persoană (Celebrity PR)
Viaţa de zi cu zi în lumina reflectoarelor

Se spune că viaţa unei celebrităţi nu este tocmai uşoară, iar aceasta o ştiu cel mai bine... celebrităţile.
Este greu să ajungi în top, dar partea complicată abia de acolo începe.
Să fii subiect permanent de discuţii, uneori pe teme care ajung să te deranjeze sau să ajungi o persoană a cărei intimitate este permanent invadată, este un stres la care se rezistă greu.
Echilibrul între viaţa publică şi cea privată ajunge să fie esenţial în aceste condiţii. Şi, pentru ca preţul plătit pentru expunerea continuă în lumina reflectoarelor să nu fie prea mare, este nevoie de o abordare profesională lucidă. Lipsa intimităţii, dar şi apariţia situaţiilor în care un gest privat ajunge să fie unul comentat şi răstălmăcit pe larg în public, obosesc şi tulbură o activitate plină de rezultate.
Celebrity PR este o ramură complexă a relaţiilor publice care implică, pe lângă strategii de construcţie a personalităţii publice, şi existenţa unui partener de nădejde în protejarea intimităţii şi evitarea atacurilor la persoană. 

Dialogica propune crearea unui liant discret şi neutru între celebritate şi public, concretizat în consiliere şi asistenţă mediatică, în cariere de succes sau în construcţie şi promovare a valorilor necunoscute.