Marketing
Brand Scoring

A face PR, comunicare, marketing inseamna, pana la urma, a spune o poveste de succes care sa fie auzita, ascultata, crezuta , repovestita si urmata de clientii tai. Si ca sa o faci profesionist, ai nevoie de instrumente profesioniste. BrandScore Reports este cel mai bun instrument de brand management in media existent in piata.

BrandScore Reports este un produs lunar de analiza si evaluare a imaginii in media a companiilor, brand-urilor, persoanelor publice etc. Produsul consta intr-un raport de analiza (livrat lunar, trimestrial etc), training pentru utilizarea si interpretarea datelor si consultanta asociata.

 

MASOARA SUCCESUL

Urmareste modul in care brandul tau este comunicat in media, cum influenteaza si este influentat de concurenta si cum evolueaza ca imagine, notorietate si reputatie. Urmareste cum povestea ta se dezvolta in media si cum brandul tau isi imbogateste reputatia.

 

EVALUEAZA CONCURENTII

Urmareste indeaproape eficienta campaniilor concurente. Analizeaza-le mesajele, identifica obiectivele lor de comunicare si stabileste-ti cele mai bune strategii de brand management. Pentru a fi mereu cu un pas inaintea lor.

 

PLANIFICA EFICIENT

Analizeaza intai comunicarea pe industrie si identifica cele mai eficiente canale media, cele mai bune perspective din care sa iti comunici povestea si astfel, stabileste-ti cu usurinta indicatori de output realisti si concreti pentru campania ta. 

 

ARATA CA AI ROI/ROE POZITIVE

Dovedeste ca implementarea campaniei tale a adus un beneficiu concret pentru dezvoltarea companiei tale (ROI) . Demonstreaza ca povestea brandului tau este comunicata asa cum ti-ai dorit (ROE) .